Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Γιορτή Λήξης Αθλητικής Περιόδου 2011-12

Γιορτή Λήξης Αθλητικής Περιόδου 2011-12,

των Τμημάτων του ΟΡΦΕΑ Πλαγιαρίου,

στο ΠΑΡΚΟ Πλαγιαρίου, στις 15 Ιουνίου 2012

Στη γιορτή λήξης της Αθλητικής Περιόδου 2011-2012, που έγινε στο Πάρκο Πλαγιαρίου στις 15 Ιουνίου 2012, παρευρέθηκαν όλα τα Aθλητικά Τμήματα του ΟΡΦΕΑ Πλαγιαρίου, με τους Προπονητές και τους Εφόρους τους.
Η αθλητική γιορτή του ΟΡΦΕΑ Πλαγιαρίου, αποτέλεσε ταυτόχρονα και μια εκδήλωση γνωριμίας με τα αθλήματα, για όλα τα παιδιά της κοινότητας μας.
Οι νεαροί αθλητές του ΟΡΦΕΑ μαζί με τους φίλους τους διασκέδασαν παίζοντας βόλεϊ, μπάσκετ και τένις και παρακολούθησαν επίδειξη ‘Ταε Κβο Ντο’.
Όλα τα παιδιά ξεφάντωσαν με αθλητικά παιχνίδια, μουσική και αναψυκτικά, μέχρι που νύχτωσε.
Στη διάρκεια της γιορτής έγιναν μικρές εισηγήσεις για όλα τα αθλήματα που υλοποιούνται από τον ΟΡΦΕΑ Πλαγιαρίου από τους Προπονητές κάθε Τμήματος ξεχωριστά, αναλυτικά δε: 
για το Βόλεϊ από την κ. Δέσποινα Δελεπτσή,
για το Μπάσκετ από τον κ. Γιάννη Μέντη,
για το Τένις από την κ. Ξανθή Μαμασίδου και
για το Ταε Κβο Ντο’ από τον κ. Κων/νο Κουκουρή.
Τη γιορτή της λήξης της Αθλητικής Περιόδου 2011-2012 του ΟΡΦΕΑ Πλαγιαρίου, τίμησαν με τη παρουσία τους εκπροσωπώντας τη Δημοτική Κοινότητα Πλαγαρίου, ο Πρόεδρος της κ. Μωραΐτης Αργύρης και η κ. Γιαλαμά Σοφία, κοινοτική σύμβουλος.
Η Δημοτική Αρχή εκπροσωπήθηκε από τέσσερα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΠΠΑΘ (κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού), δύο από τα οποία είναι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, δηλαδή την κ. Γιαννακίδου Κούλα (Δημοτικό Σύμβουλο & Αντιπρόεδρο της ΔΕΠΠΑΘ), την κ. Χήνη Δήμητρα (Δημοτικό Σύμβουλο & μέλος του ΔΣ της ΔΕΠΠΑΘ) και τους κ. Κατζικά Γιώργο και Κοκκινάκη Αντώνη (μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΠΠΑΘ).
Το τμήμα Βόλεϊ εκπροσωπήθηκε από την Προπονήτρια του κ. Δελεπτσή Δέσποινα.
Το τμήμα Μπάσκετ εκπροσωπήθηκε από τον προπονητή του κ. Μέντη Γιάννη.
Το τμήμα Τένις εκπροσωπήθηκε από την Προπονήτρια του κ. Μαμασίδου Ξανθή .
Το τμήμα Ταε Κβο Ντο’ εκπροσωπήθηκε από τον προπονητή του κ. Κουκουρή Κωνσταντίνο.
Επίτιμος καλεσμένος του Τμήματος Βόλεϊ ήταν ο διεθνής παίκτης του Βόλεϊ και συντοπίτης μας, κ. Απόστολος Αρμενάκης, τον οποίο ευχαριστούμε δημόσια όχι μόνο για την ευγενική και σεμνή παρουσία του, αλλά κυρίως για τη μεστή βιωματική του ομιλία στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες μας και τις χρήσιμες συμβουλές του, από τη σκοπιά του νέου ‘εν ενεργεία’ αθλητή.

Χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τη γιορτή του Αθλητισμού του ΟΡΦΕΑ Πλαγιαρίου, στο Πάρκο στις 15 Ιουνίου 2012